top of page

Het tandenborstelgamma Oral Care - Preventor®

Expert 2, een hoogwaardig model voor een optimale poetsbeurt.

 

Dit hoogwaardige model is voorzien van borstelharen in echte Tynex®, een product van DuPont de Nemours dat ervoor zorgt dat de tandenborstel mooi in vorm blijft en lang meegaat. De borstel heeft fijne conische borstelharen voor een tegelijkertijd zachte en grondige reiniging van tanden en tandvlees. Met de driedelige borstlelkop kan je gemakkelijk alle tandoppervlakken bereiken, ook helemaal achter in de mond.

 

Preventor® Expert komt 2 in twee versies : SOFT (zachte borstelharen) en MEDIUM (middelharde borstelharen).

 

Andere kenmerken van deze tandenborstel zijn :

 

  • 39 samenstellen echte Tynex® borstelharen, op een driedelige kop. Sommige samenstellen zijn afgerond, anderen schuin, voor een grondige reiniging van alle tadoppervlakken en tussentandruimtes. 

  • De achterkant van de kop is voorzien van een tongreiniger voor een totale hygiëne en een frisse adem.

  • De ergonomische greep bestaat uit twee materialen en is voorzien van reliëfzones waardoor de tandenborstel beter in de hand ligt.

  • Het geventileerde beschermkapje wordt gratis meegeleverd en staat borg voor een perfecte hygiëne, zowel thuis als op reis.

Preventor Oral Care Expert 2, een hoogwaardig model voor een optimale poetsbeurt.
Preventor Oral Care Kids
Preventor Oral Care Comfort
Preventor Oral Care Classic
Preventor Oral Care Dental Floss

... andere referenties

Expert 2
Verkrijgbaar in de volgende kleuren :
Preventor Oral Care Expert 2 - omvang
Ook mond- en tandhygiëne is een manier om de gezondheid te berschermen. Mond- en tandhygiëne is een volwaardig onderdeel van de globale lichaamsverzorging en blijkt ook een belangrijke plaats in te nemen in de intieme relaties, tot voor kort de kernactiviteit van Remed Pharma. 
bottom of page