top of page

Ons condoomgamma Preventor® 

Naast het bieden van de hoogste kwaliteit en veiligheid zorgen de condooms van PREVENTOR® ervoor dat beide partners nieuwe plezierbelevenissen ontdekken door verscheidene soorten parfums, texturen en vormen.
Classic
Preventor Classic, een extradun condoom subtiel geparfumeerd met vanille.

Preventor® Classic is een zeer dun condoom met glijmiddel en met reservoir, subtiel geparfumeerd met vanille, dat borg staat voor en zacht genot.

X'tra Strong
Preventor X'tra Strong, een dikker condoom met meer glijmiddel.

Preventor® X’tra Strong is een dikker condoom met glijmiddel en met reservoir, voor de amateurs van een nog krachtiger genotsbeleving.

Super Duper
Preventor Super Duper, een getextureerd condoom met een anatomische vormgeving.

Preventor® Super Duper is een getextureerd condoom met glijmiddel en met reservoir. De anatomische vormgeving en het getextureerde oppervlak - een combinatie van ribbels en nopjes - intensifiëren de plezierbeleving bij de beide partners.

Tutti Frutti
Preventor Tutti Frutti, een extradun condoom geparfumeerd met 3 fruitaroma's.

Preventor® Tutti Frutti is een zeer dun condoom met gijmiddel en met reservoir, geparfumeerd met fruitaroma's - aardbei, banaan en kokosnoot - voor een multisensorieel genot.

Hot Hot
Preventor Hot Hot, een extradun condoom met speciale glijmiddel dat voor een intense warmte gewaarwording zorgt.

Preventor® Hot Hot is een zeer dun condoom met glijmiddel en met reservoir. Het speciale glijmiddel zorgt voor een intense warmte - gewaarwording die bijdraagt aan een betere erectie.

Dotted
Preventor Dotted, een getextureerd (nopjes) condoom met glijmiddel en met reservoir.

Preventor® Dotted is een getextureerd condoom met glijmiddel en met reservoir. Nopjes aan de oppervlakte bezorgen de partner een zeer intense plezierbeleving.

Ribbed
Preventor Ribbed, een getextureerd condoom met ribbels aan de oppervlakte.

Preventor® Ribbed is een getextureerd condoom met glijmiddel en met reservoir. Ribbels aan de oppervlakte bezorgen de parten een zeer intense plezierbeleving.

Voor optimale veiligheid, bewaren het product op een koele en droge plek, buiten het bereik van zonlicht.
 
De gebruiksaanwijzing raadplegen voor gebruik.
 
Geen enkele voorbehoedsmiddelen kan 100% bescherming bieden tegen zwangerschap, HIV en SOA's overdracht. Indien u vermoedt dat u of uw partner zwanger zou kunnen zijn of besmet, gelieve zo snel mogelijk een arts te raadplegen.
bottom of page