top of page

Remed Pharma - Wie zijn we?

Profiel van de vennootschap

 

REMED PHARMA ontstond uit de activiteiten van Remed SA/NV, een venootschap die sinds 1963 een goede reputatie heeft opgebouwd in de farmaceutische sector en zich heeft gespecialiseerd in de productie van verschillende soorten condooms (merken PREVENTOR® en LOVE CONDOM®), en de distributie van watergedragen glijgels (PREVENTOR®) en producten voor tandhygiëne (PREVENTOR® Oral Care).

Onze prioriteiten

 

Onze absolute prioriteit gaat uit naar de onberispelijke kwaliteit en de betrouwbaarheid van onze producten : er worden in de verschillende productiestadia kwaliteitscontroles uitgevoerd (onze condooms worden voor de volle 100% elektronisch getest) volgens de wereldwijd strengste normen van onze sector.

Love Condom auto
Onze doelstellingen

 

Sinds 1996 streven we ernaar permanent te verbeteren en in te spelen op de behoeften van de consument. Dit streven zet ons bedrijf ertoe aan constant te innoveren : dankzij een speciale formule met een kleine hoeveelheid scheikundige producten die worden vermengd met de natuurlatex zijn we erin geslaagd hypoallergene condooms te vervaardigen. Momenteel bestuderen we nieuwe vormen van condooms en ontwikkelen wij nieuwe projecten, zoals een synthetische stof die alle kwaliteit bezit van natuurlatex, maar zonder de ongemakken ervan voor mensen met een latexallergie.

 

We geven ons terdege rekenschap van de belangrijke rol die we spelen in de wereldwijde uitroeiing van seksueel overdraagbare aandoeningen (SOA's). In de jaren 1990 werd Remed Pharma verkozen tot referentieleverancier voor de campagne "Europa tegen AIDS" ; in het kader van die campagne waren wij de bevoorrechte partner van zo'n 20 Europese verenigingen. Vandaag exporteren wij onze hoogwaardige condooms naar een dertigtal landen. Wij breiden onze distributienetwerk continu uit om zo bij te dragen aan ieders bescherming tegen AIDS en tegen andere seksueel overdraagbare aandoeningen.

 

In partnership met O'YES VZW (vroeger Sida'sos).

Vragen?

Foutief e-mailadres.

bottom of page